tisdag, januari 01, 2008

Nytt år, nya möjligheter

Nyåret gick bra för Igor. Han reagerade inte nämnvärt på de raketer som sköts upp i byn, och det var inte i närheten lika många som vi upplevt i Gävle/Uppsala/Stockholm. Han tyckte däremot att de som gick runt på väg hem/till fester var mer suspekta och borde vara tystare.

Första dagen på nya året firade vi in genom att gå på en lång lång promenad i snöfallet genom fårhagarna nere vid Ljusnan. Vi travade lite längre än tidigare och fick en trevlig promenad på en och en halv timme. Igor var lös större delen av tiden och uppförde sig bra, med undantag för en näbbmus som varit död ett längre tag men som ändå skulle tuggas på. Ursch.
Efter lite ensamhetsträning hemma så har han slocknat fullständigt. Det är nog skönt att vara rejält trött ibland om man är en liten Igor.

Jag lyckades meckla in bilden från tjäderurtagningen för några dagar sen. Igor och Rizzla sitter som små ljus bredvid jägaren och väntar på att små smakprov kanske ska leta sig ner till dem. Vi är inte helt säkra på att Igor riktigt är medveten om vad som händer dock, men spännande tyckte han att det var. Han vägrade smaka när han erbjöds lite kött, så vi är lite fundersamma över hans smak. Inget vilt duger för unge herrn.

Inga kommentarer: