onsdag, januari 30, 2008

Med god förhoppning om framtiden

Naim har varit lite mer lättroad utomhus de senaste dagarna. Han vill helst inte med ut, men väl ute tycker han att det är rätt kul.

Här på jobbet har han blommat ut och hälsar glatt på alla kollegor (speciellt den som mutat honom med ost). Igår ville han absolut hälsa på människor i lilla konferanssalen också, men då fick jag säga stopp. De kände vi ju inte...

Jag har lämnat dem på rummet flera gånger idag. Igor ligger och sfinxar vid dörren, men är iallfall tyst. Naim ligger i sin säng och tar det lugnt. Han är så duktig! En gång gick han faktiskt upp och gnällde men sen gick han och lade sig igen. Jag hyser gott hopp om framtiden! Om Naim tar det lugnt gör säkert Igor det också. Han tröttnar väl på att sfinxa och somnar till slut. Bara han inte sitter och skriker så är vi nöjda.

Igår var Igor jättebusig. Man skulle kunna tro att det var han som är valp. Bland annat fick han lundehudsspel när han hittade en fläck med bar mark och sprang runt runt runt. Sen sprang han och jagade Naims svans på vägen hem. Skrutt!

Inga kommentarer: