måndag, januari 14, 2008

Naim Shahin



Naim Shahin är Naims hela namn (vi har bestämt oss för naim för det är vad båda tänker när vi tänker på honom). Låter lika allvarligt och seriöst som han ser ut. Han tittar ofta en djup in i ögonen med sina mörka stora ögon och ser så allvarlig ut så. Man undrar vad han grunnar på...
Förmodligen vilka vi är och vart hans syskon tagit vägen. Han är inte helt nöjd och springer runt och gnäller och letar lite då och då, men han sover långa stunder emellan och då är han lugn som en filbunke.

Han gör ifrån sig lätt ute och har bara kissat inne en gång sedan vi kom hem. Vilken grej!!!! Fast skulle vi inte ta ut honom ofta så skulle han ju gladeligen göra inne (på tidning). Men bara att han kissar ute så fort man sätter ner honom gör ju träningen enklare än det var med unge herr Igor som aldrig ville kissa ute eftersom han kissade så bra inne!

Naim och jag har hittat ett par favoritlekar. Råttan under filten (krafsa med handen under filten) och godis i toarulle. Annars verkar han inte vilja leka så mycket, men det hänger väl ihop med att han saknar sina syskon än. Det är väl priset man får betala när man tar en 3 månaders istället för en 8 veckors valp. De minns sitt första hem bättre.

Igor har det bra hos mamma och pappa. Han snor saker av min far som bygger till ett rum och det är ju det bästa han vet. Han har också nerlagt sitt första byte. En näbbmus! Han fånagde den och dödade den helt själv. Man blir nästan lite stolt!

1 kommentar:

Henrik sa...

Hej oh grattis till den nya familjemedlemmen! Ser fram mot att läsa om hur det går för Naim och Igor. Zigge skulle gärna ha en fyrfota kamrat hema!