söndag, januari 20, 2008

Matta=tidning?

Naim verkar de senaste dagarna fått för sig att mattor är samma sak som tidning. När Igor var valp tog vi bort alla mattor, men den här gången köpte vi två små billiga mattor på IKEA för att ha något på golvet i vardagsrum och kök. Naim kissade på båda igår så nu har de vikts ihop i ett hörn.

Dessutom gjorde han sin första bajs inne sedan han kommit hit :( Jag hade en visning igår kväll så Erik var hemma med hundarna och tydligen så var Naim väldigt orolig. Gnällt mest hela tiden. Det var konstigt eftersom jag varit borta förr och då har det gått bra. Oron ledde iallafall till att han bajsade inne. Det är åtminstone vår teori eftersom han inte bajsat inne på hela veckan OCH han hade bajsat ute en stund innan. Nåja, rumsren kommer han bli hur som helst, det råder det INGEN som helst tvivel om i det här huset. Han är så duktig så!

Idag har vi varit i skogen och sprungit igen. Tog en lite längre sväng än vi gjort innan. Jättekul, tyckte båda hundarna.
Vi passade också på att hämta hem en stor bur som jag kan låna från min chef. Naim har redan legat och vilat i den. Igor däremot är skeptisk som vanligt. Han kan mutas in, men sen måste han ut fort, fort , fort. Annars kanske man dööööör...

Inga kommentarer: