söndag, januari 20, 2008

Börja om från början

Naim har börjat kissa inne lite här och där (kissade på golvet i köket nyligen och på mattorna tidigare) så nu får vi nog backa 2 steg och lägga ut massor med tidningar. Det gick ju så bra i början, men kanske har vi haft för bråttom...Det verkar ju onekligen som så. Tror dessutom att han tycker det är lite otäckt ute så vi får jobba på den biten innan vi tar bort för många tidningar.

Igår var han ju gnällig, men idag har han tagit det lugnt. Legat i vardagsrummet fast vi varit i köket, inte reagerat på att jag gått ut osv. Var kanske något fel igår?

Första valptanden håller på att lossna! Fast å andra sidan så har han än så länge inte rört våra händer när vi busar så om han vill får han ha dem kvar hela livet :) har aldrig varit med om en valp som lekt så försiktigt. Inte ens skrutt. Och definitivt inte de monster till münsterländrar och finnspetsar som vi haft i familjen. Där fick man sätta på sig arbetshandskar om man inte ville bli helt sönderbiten när man busade med dem. Fast det blev fina och lugna hundar av dem också...Efter några år :)

Igor och Naim leker så fint ihop. De har verkligen glädje av varandra! Fast ibland springer Igor runt som en val och bardar med öppen mun och tycks säga - "Här, stoppa in strupen här då, så kan jag låtsas bita dig"! Naim förstår inte alltid det roliga i den leken. På kortet ser ni ett perfekt exempel på detta.





Idag fick vi äntligen lite sol på promenaden!

1 kommentar:

Emma sa...

En liten tröst, det är inte ovanligt att valpar går tillbaka i utvecklingen när de börjar lossa tänder.