lördag, januari 19, 2008

Hemskt väder och dilemma

Igår var det några minusgrader och perfekt för hundarna, idag är det nollgradigt och slaskigt! Usch, verkligen inget kul. Speciellt inte för Naim som blir blöt om sin valpmage. Vi åkte upp till skogen vid jobbet i morse och där var det som vanligt lite kallare och snö. Hundarna härjade rejält och sedan har de sovit tills för ett tag sedan. Tog dem på en liten tur efter maten men det är så blött att Naim bara vill in hela tiden. Jäkla väder!!!! Får hoppas på minusgrader till imorgon.

Alternativet är ju att köpa ett riktigt regntäcke till Naim (han har ett men det täcker inte hela magen) men eftersom han växer så det knakar så känns det lite onödigt. De brukar ju kunna vara riktigt dyra.

Så...Naim mår bra av at få springa av sig ett par gånger om dagen (koppelpromenader är ju inte riktigt hans grej än), men för att ta sig till de ställen som man kan springa på krävs att man går 5 -10 minuter. På den tiden hinner han trötna, om inte annat så drar han hela vägen hem vilket inte heller är önskvärt. Eller så kan man ju ta bilen då, men det känns inte heller bra att tjata för mycket i början. Kanske blir en till sväng med bilen på em ändå.

Naim äter varierat. Ibland slukar han allt, ibland vill han inte ha. Igor är dock bar sugen på Naims mat. Han sitter och väntar tills Naim går därifrån och sen vill han dit och äta. Sin egen mat bryr han sig inte så mycket om...

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan ni inte kalla den DAIM i stället? /Lars