torsdag, september 04, 2008

Inte så dum trots allt

Igor blir ofta anklagad för att kanske inte ha alla tomtar på loftet, men ibland visar han att det inte är enbart på söthet som lundehundarna har överlevt alla år.
Naim fick ett ben på förmiddagen och har legat och knaprat på det nån timme, men Igor fick inget (mest för att han inte tuggar på dem på jobbet). Han har dock legat och suktat efter Naims ben, antagligen mest för att det är Naims, och nu har han gjort slag i saken.
Första försöket var ganska rakt på: han klev in i Naims Bia-bädd och försökte mer eller mindre att brotta sig till benet. Det gick väl sådär, men han var verkligen ettrig och gav det ett rejält försök. Till slut fick han se sig bortkörd av Naim men skam den som ger sig!
Andra försöket blev mer utstuderat: Igor ställde sig en meter från bädden och retade Naim som naturligtvis inte kunde hålla sig från att studsa ur bädden, ge Igor ett nyp och sen hoppa tillbaka. Onödig smärta för Igor? Inte då. Med en metod värdig de gamla samuraierna hade han listat ut att lite smärta kan vara nödvändigt för att uppnå sitt mål, så när Naim trampade runt i bädden för att försöka hitta sitt ben igen så studsade Igor fram för att ta det. Han hade full koll på var benet låg och bara väntade på att Naim skulle röra sig. Det misslyckades några gånger men sen fick han tag på det. Naim var snabb på att ta tillbaka det men Igors plan fungerade! Efter ett tag slutade Naim falla för Igors lockmetoder och allt rann ut i sanden.

Inga kommentarer: