tisdag, maj 01, 2007

Igor på kollo

Eftersom husse och matte åkte till Gotland lördag till måndag har Igor varit hos mattes föräldrar och deras Rizzla mellan fredag och tisdag. Husse och matte var förstås oroliga över hus Igor skulle klara sig utan dem så många dagar. Igor tog dock sin husse och matteförlust lätt och tillbringade varje minut av dagsljus utomhus. Han gick ut klockan 5.00 och gick in kl 21.00. Där emellan skällde han på grannar, busade med Rizzla, snodde träbitar, grävde upp lökar, trampade sönder tulpaner, hade koll på lilla Ville 3 år, fick några fästingar och undersökte noga vad alla andra gjorde. På kvällarna var han, enligt rapport, helt vindögd av trötthet när han väl kom in och sov som en stock hela nätterna. På grund av denna trötthet ville värdparet första kvällen inte släpa ut honom på sen kisssväng, vilket resulterade i 3 stora korvar och en kisspöl på golvet. Nu har de läst sig att man ALLTID tar ut en lundehund på sen kisssväng!

De har också erfarat hur det kan vara att brottas med Igor när han inte vill något. 3 personer för att ta ut en fästing. Husse och matte tog dock ut 2 stycken fästingar hur lätt som helst idag (han har tydligen lärt sig att det inte är så lönt att protestera när det gäller oss).

Väl hemma har han varit han helt utslagen, men han tog sig i alla fall lite tid att smaska på våmbenet.

Kontenta: Igor har haft jättekul och vi har saknat honom betydligt mer än han saknat oss. V i började sakna honom redan på lördagmorgon. Ska bli mysigt att sova med skruttgor i sängen igen!

Inga kommentarer: