söndag, maj 27, 2007

Medvetslösgor

Idag har vi varit mycket aktiva. Eller, ja åtminstone första halvan av dagen.

Vi började med att gå ut kl 5.15 för att det var någon som var såååå kissnödig. Väl ute var det någon som inte var så kissnödig som han först påstått men eftersom det faktiskt var en strålande morgon så gick vi till stora fälten och denne någon fick springa lös en stund. Sen återvände vi hem i tron om att vi skulle sova länge till. Men nej, samme någon skulle ut igen kl 7.00. Denna gång var han faktiskt bajnödig, och det var husse som tog ut honom, men ändå!!!

Efter liten sovstund till, lite stök och bök, och en frukost så bar det av till stan. Där uträttade vi några ärenden och sedan tog husse och jag en varsin cafe latte med oss från Barista (har det godaste skummet i hela stan!) och satte oss nere vid ån. Perfekt tycker Igor för där kan man spana på fåglar!
Redan här var Igor trött. Han blir så´n av mycket att titta på.

Efter att Igor noggrant studerat när vi lagat lunch och sedan utan att blinka iaktagit oss medan vi intog denna måltid var han ännu tröttare. Han bestämde sig för att sova men precis då kom husses alla kompisar för att hämta med husse på svensexa! Husse blev lika förvånad som Igor men båda fann sig snabbt i sin roll. Igors roll var att ligga på hallmattan och bli kliad på magen av SAMTLIGA i svensexe-gänget. Klarade den galant :)!

När husse gått var det dags för oss att åka iväg på hundpromenad med Igors syskon. Detta var något som husse planerat in i ovetskapen om att det skulle vara svensexa men vi kunde ju lika gärna åka utan husse. Sagt och gjort!

De följande 2 timmarna ägnade Igor åt att springa, busa och bråka med sina hunskompisar. När vi kom hem var han som en liten trasa. Han däckade i sängen och rörde sig inte på flera timmar. Inte ens när jag gick upp och ner i tvättstugan och lämnade honom ensam!
Stor framgång för ensamhetsträningen! Men...kanske det inte riktigt räknas att en hund kan vara ensam hemma om den istort sett är medvetslös? Jag tror nämligen inte att han var riktigt medveten om att jag kom och gick.

Vid 21 piggnade han på sig och vi tog en trevlig promenad varpå han däckade igen. Snabb kisspromenad 00.00 och nu sover han djupt. Lugn kväll för matte. Jobbig, men bra, dag för Igor.

Inga kommentarer: