söndag, september 09, 2007

Vilka ställen det finns!

På väg till Gävle igår stannade vi till på en snabbvisit hos en anann lundehundsägare (tack för titten :) ). Vi ville kika lite på hennes tik och det är ju alltid trevligt att utbyta lite lunde-erfarenheter. Igor tyckte nog att han hamnat i sjunde himlen, för där fanns 3 tikar att nosa i rumpen och dessutom ett helt gäng med spännande katter! Ååååh, så spännande det var!!!!!

Resten av helgen hade Igor sina vanliga Gävle-rutiner, dvs han var ute på tomten hela dagarna och han gjorde sitt allra bästa för att driva Rizzla till vansinne.

Imorse hade tydligen mina käre far släppt ut Igor tidigt för att låta honom kissa och sedan gått och lagt sig igen i tron om att Igor skulle säga till när han ville in. Och visst gjorde han det. Det är bara det att när Igor säger till att han vill in så hypnotiserar han dörren tills någon öppnar. Att skälla till, eller på något annat sätt försöka dra uppmärksamheten till sig, verkar han tycka är helt klart överreklamerat. 1 timme senare gick pappa upp och då stod Igor och skakade på trappen. Lilla skrutt! En liten stund senare ville han dock ut igen, så något större men verkade han inte ha fått.

Inga kommentarer: