fredag, september 14, 2007

Surgor

Igor är sur idag. Det började miserabelt, med elaka husse som tvingade upp honom i svinottan för att gå till jobbet. Inte alls populärt och Igor visade tydligt vad han tyckte om att promenera ner till stan genom att dra benen efter sig.
Väl på jobbet blev han sur när han inte fick mat på direkten. Sen blev han lite sur över att han inte fick min mat när det väl var lunchdags.
Väl på lunchpromenaden så släppte jag honom lös i Engelska Parken. Ganska snart hittade han något att smaska i sig -> sur igen när husse då kopplade honom. Jag tänkte ändå vara lite snäll och släppa honom igen, den här gången i parken vid Helga Trefaldighet. Det belönades direkt med att Igor snattade upp en näsduk full med nåt gojs som han inte skulle släppa. Koppla igen när jag fått honom att stanna, sen plocka ur munnen. Ewww.
Vår bra kommunikation fortsatte direkt... En annan hund uppenbarade sig och Igor ville hälsa. Njet från husse, och surning igen. Sen gick han i surmulen tystnad spikrakt till jobbet, utan att titta nånstans annat än framåt. Snabbt gick det dock, så husse var nöjd. Nu ligger han och sover, förhoppningsvis för att vakna upp på en gladare sida.

Inga kommentarer: