lördag, september 22, 2007

Nya fläckar

Igor har varit väldigt fin i pälsen under våren och sommaren men de senaste veckorna har han tyvärr fått många nya fläckar. Detta tyder ju på att något har triggat igång hans pseudopelad igen så på måndag ska vi till vår "hudveterinär" och rådgöra. Kanske ökar vi dosen medicin? Vi får se...

För övrigt har det inte hänt mycket de senaste dagarna. Vi har fokus på att få lägenheten färdig för visning och Igor hjälper till så gott han kan, vilket ofta är rätt irriterande.

Ska bli lite spännande att se hur Igor klarar flytten. Vi har storartade planer på att köra hårt med ensamhetsträningen från första dagen i nya lägenheten. Vi tror nämligen att Igor är så smart (dum?) att han kan skilja på ställen och ställen när det gäller att vara ensam. Om han får lära sig på en gång att "här är man tydligen ensam ibland", så funkar det nog bättre än att öva på ett ställe (denna lägenhet) där ensamlämnandet blivit traumatiskt och laddat. Eller, ja, kanske griper vi efter de sista halmstråna när vi resonerar så men det är iallafall värt ett försök.
Funkar inte det blir nästa alternativ ett antiskällhalsband.
Han kommer ju faktiskt behöva kunna vara ensam på mitt rum på jobbet också utan att skälla, så det är viktigt att vi får det här att fungera nu.

Inga kommentarer: