söndag, september 23, 2007

Fika med Tage

Idag har Igor och jag städat det sista i lägenheten inför visningen. Efter det gick vi ner på stan för att träffa en kompis och hennes malteser Tage. Han är liten och söt, och Igor tyckte det var skitkul för han kunde köra lite med honom.

Tage beter sig faktiskt precis som Igor när han är i underläge (vilket han är 99% av gångerna). När hunden står still så klänger han med framtassarna i ansiktet på den. Om hunden visar sig dominant så lägger han sig på rygg och ser ut som om han kommer dö, men i samma stund som hunden vänder bort huvudet hoppar han upp och flyger på hunden igen. Ovant att se Igor som den "andra hunden" :)

Igor var dock en aning förvirrad för stundtals åkte Tage i sin väska på mattes axel och då förstod Igor inte alls vart Tage tagit vägen. Borta...

Dessutom träffade vi ett par söta tikar, några kaxiga hanar och ett par småbarn så när vi kom hem var Igor bra trött.

Eftersom matte är skittaskig så fick Igor vara själv hemma. Han gnällde konstant ca 5 minuter, sen då och då ca 10 minuter för att sedan övergå till små ynkliga gnäll med ganska långa mellanrum.
Nytt hopp har tänds i matte!

För övrigt har helgen varit bra och Igor har tyckt att det varit trevligt att husses syster varit på besök. Henne gillar han att slicka på benen. Det gör han iofs på alla, men hennes ben verkar vara de bästa!

Inga kommentarer: