torsdag, juli 12, 2007

Stackars Igor

Idag var det dags att åtgärda den besvärliga klon. Efter konsultation med veterinären så beslöt vi oss för att även ta bort den lilla sladderklon på den andra baktassen med. Igor skulle alltså få bandage på båda bakbenen, men inte så komplicerade varianter som när klon skulle fixas, utan de här skulle sitta på vristerna.

Igor var inte helt förtjust i iden att få en spruta men det gick snabbt och effektivt och han somnade kvickt. Husse och matte fick några Igor-fria timmar att fördriva på stan innan det var dags att hämta upp den trötte och nyopererade Igor. Bakbenen hade han små smäckra bandage runt och han är inte helt olik Susanne Lanefeldt med hennes benvärmare (för er som minns det härliga åttiotalet). Benen ville inte alls bära honom först, utan han sov i stort sett fram till sex när vi väl kommit hem. Det är svårt att inte lida i själen när man ser honom ligga och skaka när han sover.


Sträck på benen tjejer!


Kniiiiiiiip!

Efter en rejäl måltid piggnade han till sig och vi gick på en kort promenad. Livslusten verkade vara oförändrad, han skällde på hundar han inte såg, vägrade lite samt åt lite choklad som han hittade på marken. Business as usual. Nu sover han igen, men snart ska vi nog ta ut honom för en kort kort kiss-sväng innan det blir dags att... sova igen.

Inga kommentarer: