lördag, juli 21, 2007

Ännu en med tomt

Igår var vi på besök hos ett par kompisar som nyss köpt hus. Igor visade återigen tydligt att det här med tomt där man kan gå lös är ju det bästa som finns. De hade dessutom en veranda ut mot vägen som man kunde stå på och skälla på alla som gick förbi. Urhärligt, helt enkelt!
Vi hade egentligen inte planerat att sova över men planerna ändrades och Igor och jag delade en 80 cm bred tältsäng i stort sett hela natten. Båda var lite slitna efter natten men Igor kom igång då vi begav oss på en rolig promenad där han fick jaga deras hund på ett stort fält. Sen var det hemfärd som gällde. Precis som när vi lämnade min systers tomt i måndags så satte han sig och gnällde i bilen (vilket han inte gör annars). En stilla protest mot att åka ifrån det roliga? Tja, man vet ju inte hur de tänker, men vi kan då inte tolka det som bågot annat.

Eftermiddagen fick Igor spendera i k'llaren med oss eftersom vi bestämt oss för att städa ur förråden. Inte så kul men lite spännande ändå. Tyckte vi nog alla tre. Efter det avrundade vi kvällen med middag ute på Åkanten. Igor fick smaka bröd. Mums! Nu har vi en trött hund igen.

Igor kan ju försöka ge oss hur dåligt samvete han vill över att inte har någon tomt att vara på men ingen kan då påstå att han har för lite att göra på dagarna iallfall! Mer "vardags-aktiverad" hund får man nog leta efter. Fast det är ju bara tack vare att han inte kan vara ensam hemma egentligen...Och det ska vi råda bot på nu när husse går tillbaka till jobbet på måndag och vi blir ensamma hemma (hm, jo, jag vet att jag sagt det förr, men nu ska jag ge det ett försök till. Skam den som ger sig!)

Inga kommentarer: