tisdag, juli 03, 2007

Sommarkollo

Igor fick vara hos hundvakt i helgen eftersom husse och matte gifte sig på lördagen. En del efterfrågade Igor och undrade varför han inte var med, men nej, jag tror inte han skulle ha kommit till sin rätt bland 80 personer. I och för sig så skulle han ha många att tigga mat av :)
Husses syster har till och med föreslagit Igor som ringbärare, men det är ju lätt att se vilken katastrof det skulle kunna sluta i. Så nej, ingen Igor på bröllop!

Hur som helst så fick Igor vara hos hundvakt och det gick jättebra. Dock hämtade vi honom i söndags bara för att skjutsa honom till mattes föräldrar igår igen. Där ska han få vara på sommarkollo i 9 dagar eftersom husse och matte ska på bröllopsresa. Vi kommer definitivt sakna skrutt, men vi är högst tveksamma över huruvida skrutt kommer sakna oss eller inte. Vi lutar mot inte...




Har man en lundehund med fascination för snören så kan det bli viss problem med att färdigställa festprogrammen...







...eller med att få ha sina bröllopspresenter i fred!

2 kommentarer:

Henrik sa...

GRATTIS till er båda och givetvis Igor som blivit "äkting"

Vi hade med Zigge på bröllopet och det gick riktigt bra. Han slokade lite i den värmebölja vi ju hade för 4 veckor sen men njöt av mängden folk som uppenbarligen var där för hans skull :-)

/Henrik

Kajsa sa...

Grattis igen, hoppas ni har en underbar bröllopsresa!

Vi är inte alls avundsjuka på er som kanske har legat och glassat på stranden och sippat drinkar i dag ;)

/Kajsa & Johan