måndag, mars 19, 2007

Jobbig helg för Igor

I helgen var vi hundvakter åt Rizzla, Igors favorithund. Vi misstänkte att hans nyss läkta tass kanske inte riktigt skulle palla trycket, men allt eftersom helgen fortskred så gick det bra. Vi tog promenader och han bråkade med Rizzla (Rizzla bråkade med honom, Igor försökte leka). En timme innan avfärd hemåt på söndagen så lyckas han på nått vis göra illa tassen igen. Nu haltar han rejält igen, så vi är tillbaka på ruta ett. Suck pust stön.

Igor hann även med att kissa på ett bord när husse var för slö med att ta ut honom på morgonen (accepterbart för en lundis) men även att kissa på husses väska på kvällen, helt oprovocerat (oaccepterbart). Vår enda gissning är att han har sådan fokus på Rizzla när de är ute att han glömmer att kissa, det är först när han kommer in som han kommer på att han nog är lite nödig.

På Igors plussida den här helgen kan sättas att han hoppade upp i den ovanligt höga sängen utan sats eller nånting sånt. Han vet nog knappt själv hur han gjorde, men upp skulle han.

Vi har äntligen kommit oss för att lägga upp lite bilder på hemsidan igen. Det blir inte riktigt lika frekvent nu som när han var liten valp...

Inga kommentarer: