fredag, mars 23, 2007

Bandagebyte

Igor var med matte på hennes jobb idag, hon hade studiedag och när det inte är några lektioner så går det bra att vara där. De hade även passat på att byta bandaget under dagen, tanken var att ta hjälp av skolans veterinär vid omplåstrandet. Resultatet? Well, inte jättelätt direkt. Det hade krävts tre personer för att hålla honom så pass stilla att veterinären kunde lägga om bandaget igen.
Jag fasar för hur det ska gå imorgon när det bara är vi två. Det som såg så enkelt ut att göra på en nerdrogad Igor är en helt annan femma när han är vaken. Matte är ute nu för att försöka hitta någon typ av sko/strumpa som vi kan ha på, utifall att våra gemensamma krafter inte funkar.

Vi är bägge ense om att det bästa är om man inte håller i honom. Börjar man hålla fast honom så kämpar han emot, ju fastare man håller desto vildare kamp. Förståeligt, fastnade de i en grotta på väg mot en lunnefågel så kunde man inte lägga sig ner och dö, men opraktiskt. Krånglet är bara att han knappast kommer hålla tassen still när vi ska lägga om den, så pass öm lär den fortfarande vara då. Det blir en spännande lördag indeed...

Inga kommentarer: