söndag, mars 25, 2007

Tapetsera

Idag bestämde vi oss för att tapetsera om köket. Vi började med att trötta ut Igor så att vi skulle få jobba ifred. Det är inte helt lätt när han har tassen i bandage och inte får röra sig så mycket. Vi kom på den excellenta iden att åka till Brukshundsklubben, för där borde det vara många spännande dofter. Mycket riktigt så var det det. Igor var helt begeistrad och efter en halvtimmes långsamt strosande och mycket nosande var han nöjd.

Vi spärrade av köket med ett galler och Igor låg på vakt utanför hela tiden. Efter några timmars observerande och funderande på vad vi egentligen gjorde, men bara för att lite senare väckas när husses föräldrar kom på besök. Igor älskar besök (så fort de kommit in och hälsat) och blev så till sig att han var tvungen att bita frenetiskt på sitt tuggben en timme. Sen blev det lite mer tapetsering, men då gav Igor upp och gick och lade sig i sängen. Där ligger han ännu och ser helt utslagen ut. Jobbigt att tapetsera minsann!

Äntligen väntar det som att han accepterar att vi tar av och på strumpan åtminstone. Lite gnäll och fäktande blir det, men det är en dröm jämfört med att försöka få på ett helt bandage...

Inga kommentarer: