söndag, mars 11, 2007

Haltgor

Igår kväll var vi till ett par kompisar och deras hund och tittade på melodifestivalen. Tiken i fråga var måttligt intresserad av Igor och blev högst irriterad då han försökta komma i närheten av henne. Igor tillbringade således kvällen med att sitta och titta på henne och gnälla högt alternativt gå runt runt i en cirkel på lagomt avstånd (gå fram vågar han inte). Då och då somnade han till av ren övertrötthet men vaknade snabbt och fortsatte. Trots detta kan man säga att han skötte sig hyfsat tills han kissade på tikens sovkudde! Vi hade precis avslutat samtalsämnet om hundar som markerar inomhus och jag hade (något stolt) konstaterat att Igor ibland kissar inne för att han är nödig men ALDRIG att han markerar på saker. Och vad händer? Jo, i samma andetag som jag säger detta lyfter hundrackan på benet och kissar på tikens sovkudde! Man får ju skämmas!

Nåväl, Igor verkade ju hyfsat pigg vilket var huvudsaken. Inget hostande, ytterst lite haltande och han travade på ganska bra på den gemensamma promenden.
Tyvärr kan jag inte säga det samma om idag. Vi gick visserligen en rätt lång morgonpromenad och då verkade han pigg men sen har han varit så trött igen. Kanske är det cortisonet men jag är inte helt säker. Han verkar liksom "nere". Och haltandet har blivit värre. Är han inte bättre imorgon är det bums iväg till veterinären igen.

Inga kommentarer: