torsdag, maj 29, 2008

Äntligen!

Äntligen har vi hittat och också köpt vårt hus!

Måste visserligen göra en besiktning först, och man ska ju som bekant inte ropa hej, men jag tror inte att besiktningsmannen kommer hitta något konstigt. Om allt går som det ska kan vi flytta in redan i början eller mitten av juli.

Alltså bara drygt en månad kvar till Igor äntligen får en egen tomt att skrutta runt på. Som jag skrev förr får Naim en helt egen "hage" på 4000 kvm att rusa runt på också. Kommer han nog gilla. Stället kryllar av grusvägar att gå på och det finns en sjö 500 meter bort, plus två tjärnar som hundarna kan bada i. Eller, ja, som Naim kan bada i. Igor badar ju inte. Naim är däremot som en labrador =)

Det enda Igor inte kommer gilla är att sovrummen, som han naturligtvis vill sova i med oss på nätterna, ligger på övervåningen. Och Igor gillar ju som bekant INTE trappor...Fast när han slipper gå i trappor för att komma till lägenheten så kanske han kan tänka sig att masa sig upp för den trappen iallafall. Naim lär väl dock inte bry sig om trappen. Tar den väl i två steg som vanligt.

1 kommentar:

Kajsa sa...

Se där, grattis! Då måste vi komma och hälsa på igen :D