söndag, maj 18, 2008

Äntligen en tomt åt våra hundar?

Hua, här har snöat flera dagar nu, men äntligen ser våren ut att börja om igen. Naim är lycklig för han gillar inte snöblandat regn och svinkall snålblåst. Till och med Igor sprang in i trapphuset igår kväll. Annars brukar vi ju få släpa honom de sista 30 metrarna.

I fredags upptäckte vi att Naim hade ett ganska djupt skärsår på höger bakhas. Blev mycket förvånade eftersom han i vanliga fall är rätt pipig (läs skriker så man tror han brytit varje ben fast han efter en halvminut är helt redo att springa igen) när han gör sig illa. Förmodligen har han skurit upp sig på något i skogen men det har redan läkt fint. Han var mycket tålmodig då vi tvättade rent det och har sedan låtit det vara så det bådar ju gott för ev framtida sår etc.

Igår var vi och tittade på ett hus. Våra hundar skulle verkligen gilla att bo där tror vi. Schnahimmen skulle få en 4000 kvm "hage" att springa i och Igor skulle få en fin trädgårdstomt på 1000 kvm att spana från. Möjligtvis att den lille lundehunden kommer tycka att det är lite för mycket häckar runt gården. Då ser han ju inte vad han ska skälla på =)

Inga kommentarer: