onsdag, augusti 29, 2007

Paddel, paddel, paddel

Igor paddlar på så bra nu för tiden! Han började gå bättre redan för typ en månad sedan, men sedan det blivit svalare ute går han ännu bättre. Nu får man småspringa för att hålla hans tempo och han gör inga som helst tjurvägringar längre. Helt i mattes smak!
På så vis har vi också hittat några nya trevliga promenadvägar som förr varit lite för långt bort för att vara lämpliga. Kul, kul.

I morse kom en mäklare för att värdera vår lägenhet och Igor hälsade naturligtvis med sedvanligt skällande för att sedan gå över till ivrigt svansviftande och snosande. När folk väl kommit in blir Igor alltid högst exalterad över vår nya "flockmedlem" och ska absolut vara med "där det händer", dvs i knät på mäklarens finbyxor eller i densammes väska. Eftersom vi fått reda på att denne var en aning hundallergisk så verkade detta inte som någon strålande idé utan vi stängde in honom i sovrummet. Det tyckte Igor var högst tråkigt och gnällde högljutt ett par gånger. Mäklaren var dock inte långvarig utan Igor blev utsläppt snabbt igen och, till hans stora glädje, så gick vi en långpromenad. Igår fick han nämligen bara några vanliga kisspromenader a la 30 minuter eftersom vädret var pisstråkigt och vi behövde städa lägenhet hela dagen. Trökmatte!

Inga kommentarer: