tisdag, augusti 14, 2007

Det tar verkligen aldrig slut

Suck. Jaha, efter att vi glatt konsaterat att vår hund artat sig både fysiskt och psykiskt på sistone så är det dags för nästa bekymmer. Igor har de senaste två dagarna utvecklat ett "gäddhäng"med en knöl i under hakan. Knölen är nog mycket troligt struphuvudet, men vi tycker det känns stort, och hänget är defenitivt nytt. Blir veterinärbesök imorgon! Han är pigg som en räka, men man vill ju liksom kolla...

Det här tar verkligen aldrig slut...Snart kommer de nog misstänka oss för hundmisshandel eller något sådant. Snudd på genant...Och försäkringsbolaget, vad ska de tro? Försäkringbedrägeri på hög nivå mån tro?

Hur som helst, morgondagen får utvisa vad det kan tänkas vara. Dags att be till högre makter igen!

Idag var jag och Igor ute och gick i Sunnersta medan husse sprang, och Igor blev mycket förvånad när det plötsligt kom en bajskorv gåendes tvärsöver motionsspåret. Det var 2 skalbaggar som släpade på bajsen och jag kan ju erkänna att jag, biolognörden, fann det hela rätt fascinerande, men Igor var ännu mer fascinerad och han observerade det hela väldigt, väldigt länge. På mycket, mycket nära håll. Han verkade inte tro sina ögon. För en sekund verkade som att han tänkte sno bajsen från dem, han öppnade munnen för att ta den, men kom på att: nämen, jag äter ju inte bajs längre. Så han lät de vandra iväg. Som tur var kom husse springandes just då och bröt hypnosen för annars hade vi nog stått kvar och tittat fortfarande. Och jag kan inte klandra honom...Man blir ju liksom lite nyfiken:
Vart skulle de egentligen?
vad skulle de ha den till?
Samarbetade de eller var de bara två skalbaggar som var osams men råkade dra åt samma håll?
Frågorna är många...

Inga kommentarer: