måndag, april 28, 2008

Med preferens för de små

Medan husse och Igor gick runt sjön i lördags så skulle jag och Naim gå runt åt andra hållet och ta en fika på mitten. Vad jag inte räknade med var att Naim skulle bli utom sig av oro då Igor och husse försvann och skulle inte alls gå. Inte annanstans än tillbaka där de släppte av oss iallfall. Nog för att han brukar gilla bäst när vi är alla fyra men så här brukar han inte vara. Vet inte vad han fick för sig.

Efter ömsom släpande, Naim av mig och jag av Naim, tog vi en fika i solen. Och vi en hel del hundträning eftersom flera hundar gick förbi. De flesta gillade Naim inte alls!

På em kom vårt besök (som husse redan skrivit om) och Naim fattade snabbt tycke för den lille Tage. Han var faktiskt barnsligt förtjust i honom och bjöd in till lek gång på gång. Tage var dock något reserverad till den inviten, vilket kanske inte är så konstigt eftersom Naim har en förmåga att slänga ut sina långa spinkiga ben ganska oförsiktigt vid sådana tillfällen. Men bra överens kom de iallfall. Naim gillar helt klart små hundar bättre än stora. På valpkursen har han ju fattat tycke för en lite shelti och en taxvalp. De andra ger han inte mycket för!

Inga kommentarer: