tisdag, april 01, 2008

Vår, kurs och framsteg

Det känns som att våren är på väg på riktigt nu. Naim känner det också för han är hur sprallig som helst på promenaderna. I morse skulle han inte gå in på jobbet heller utan drog upp mot varghägnet. Kom när jag visslade förstås. Undrar hur länge hans exemplariska inkallning kommer hålla i sig? Hoppas han följer sin pappas fotspår och aldrig får någon större trotsålder. Jag märker dock att han drar lite längre rundor i skogen nu. Fast aldrig utom synhåll än så länge.

Igår kom "kallelsen" til valpkursen. Börjar den 17 april. Ska bli spännande att se hur han utvecklas av att gå den. Han är tusen gånger bättre på hundmöten nu för tiden så efter kursen har vi förhoppningsvis fått bort hans hundrädsla helt. Imorse såg han riktigt nyfiken ut på en liten vit hund som vi träffade. Inget skällande, inget morrande...

Naim har ju också nu för tiden en lekkompis som heter Dolly (en liten spanieltjej). Henne ska vi försöka träffa varje vecka.

I kväll kommer husse och Igor hem. Det är tomt utan dem hemma och Naim vill varje promenad gå till stationen för att titta om de kommer hem.

Inga kommentarer: