fredag, februari 01, 2008

Varierande

Jaha, så var det nollgradigt och 1 dm nysnö då. Vädret varierar sannerligen mycket!

Igor blir ju hur sprallig som helst när det är snö, men Naim är lite tveksam. Är det verkligen kul? Lite, brukar han komma fram till och så springer han som vanligt!

Naims fysiska kapacitet är något annorlunda än Igors när han var i den åldern. Lite annorlunda än Igors nu också förresten... Naim slänger sig upp på alla stenar han ser och igår hoppade han upp på en ca 2,5 meter hög stenbumling (det är som flera avsatser på den). Hade han tagit samma väg ner hade det varit ok, men hundrackaren väljer att hoppa ner åt andra hållet där det INTE finns några avsatser! Men, eftersom han är en hund så gick det förstås strålande. Jag har nog bara vant mig vid Igors tafflighet då det gäller sådana saker. Han hade förmodligen slagit ihjäl sig om han hoppat ut där. Fast det är väl det som är grejen...Igor hade aldrig hoppat varken upp eller ner där.

Däremot är Igor ivrig på att hoppa upp på lite mindre stenar. Vi hade det som träningsmoment förr och därför har han fått för sig att han är jätteduktig om han gör det. Så han hoppar upp på alla småstenar han ser och väntar tålmodigt tills man stoppar i honom något gotta.

Inga kommentarer: