fredag, februari 08, 2008

Uschan buschan, vad läskigt!

En trevlig morgonpromenad slutade läskigt för Igor och Naim. När vi passerat skidspåren och skulle upp för sista backen till jobbet släppte vi hundarna lösa för att de skulle få springa lite. Igor dröjde sig kvar 2 sekunder och naturligtvis kom det två skidåkare runt kröken.

Igor tycker skidåkare är jätteotäcka för de låter så konstigt när de swichar fram och självklart drabbas Igor av lundepanik och börjar springa framför åkarna. Helt blockerad så lyssnar han inte på mig utan springer skällandes av skräck som en liten kanonkula framför skidåkarn. Har aldrig sett Igor springa så fort :) Som tur var vek han av åt vänster efter ca 200 meter och kom tillbaka. Naim stannade vid oss men tyckte det hela var högst otäckt! Något jagade ju brorsan!!! Fick lite stressmjäll och allt.

Nåja, väl inkallde och kopplade gick vi vidare och de verkade glömma det hela snabbt. Men nu blir det nog att träna skidor med hundarna så att de lär sig att det inte är så farligt. Igor blockerar ju så hemskt när han blir stressad. Måste jobba på det där...

Inga kommentarer: