måndag, februari 04, 2008

Premiär

Idag har vi premiär-gått till jobbet. Det gick bra, men det var en hel del gnäll på Naim. Fast han följde snällt med om jag drog lite i kopplet. Fort gick det iallafall. Han råttar minsann inte fram som Igor kan göra till jobbet. Vi mötte en hund också och det gick jättebra. Han är väl lite härdad sen helgen med Rizzla :)

Igor är med husse i U:a men jag misstänker att det kan komma att bli problem när man ska gå med båda samtidigt. Igor drar nämligen alltid tassarna efter sig i sista uppförbacken till jobbet, (som en ren protest mot att han vill gå mer). Naim drog tassarna efter sig fran till sista backen, sen drog han framåt sista biten. Vi komer alltså ha en hund som stretar framåt och en som stretar bakåt hela tiden, bara att de byter av varandra. Härligt! Matte kommer bli vansinnig!!!!!

Helgen då? Han fick träffa mina föräldrar, min syster och hennes barn, framor och farfar och så Rizzla förstås. Rizzla tyckte han var otäck i början, men sen gick det bra. Rizzla var minst lika osäker på Naim och visste inte riktigt vad hon skulle göra så hon varierade mellan att skälla på honom och att sova bredvid honom.
Barnen tog han ingen större notis av, mem så är ju de duktiga med hundar också.
De vuxna människorna accepterade han snabbt. Var som att han inte hade tid att bekymra sig över dem när han var tvungen att hålla koll på Rizzla.

Nåja, nu vet han vilka alla är och han verkar tycka att det var helt ok. Vi var ut och sprang en del i skogen också och det var åtminstone jättekul!

Inga kommentarer: