tisdag, februari 26, 2008

Björnmöte

Det var två trötta hundar som kom hem i söndags. Passade på att ensamhetsträna och det går strålande faktiskt. Naim ligger i soffan och tar det lugnt! Hoppas på sådan fortsättning...

Naim och Igor var hos med mamma och pappa medan vi var och hälsade på lite bebisar på lördagkväll och Naim gnällde tydligen i 1,5 timme! På söndagen fick de också vara där när vi åkte och handlade och då sa han däremot inte ett pip. Kanske lärde han sig av söndagen eller så var han för trött. Det kan också ha varit det faktum att mamma stekte köttfärsbiffar som fick honom att ignorera att vi var borta =)

Naim haltar inte längre. Pep till ett par gånger igår när han blev för härjig så han kan inte var helt bra, men det går ju helt klart åt rätt håll.

Igår morse möttes vi av en björn på jobbet! Inte en levande, men en uppstoppad (vi har ställt den på kontoret för att användas på lördagens sportlovsaktiviteter). Snacka om suspekta hundar! Efter en halvdag tog Naim en sniff på honom. Igor var lite modigare och gick fram ganska raskt. Imorse hälsade de dock glatt på honom.

Inga kommentarer: