tisdag, februari 06, 2007

SLU

Igår var jag och Igor på SLU för att kolla upp några konstiga hårlösa fläckar han har fått på låren och knälederna. Han fäller visserligen sin vanliga päls nu också, men de här ställena växte inte tillbaka och vi ville veta vad det var.

På SLU var de snälla, men det var lääääskigt att stå på undersökningsbordet, och skrapprover var inte alls populära. Däremot var det oväntat enkelt att ta tempen. De kunde inte se något från proverna dock, så på måndag ska vi lämna in lillgor för en hudbiopsi. Läskigt. Han som inte gillar
a) att vara ifrån oss
b) att någon håller i honom
Det kommer att bli lite svettigt för personalen att söva honom kan jag tro... Vi ska se om någon av oss kan ta ledigt och försöka vara med så mycket som vi får.

Det var inte helt onödigt besök, för de hade en teori. En av vetrinärerna hade behandlat en annan lundehund för runt tio år sen för samma symptom, och den (ovanliga) åkomman var helt behandlingsbar, så nu håller vi tummarna för att det ska vara det.

Det är ingen fel på energin dock. Han röjer runt som vanligt, idag chockade han mig med att springa till matskålen direkt vi kom in i morse och glufsa i sig gårdagens torrisar. Har aldrig hänt förut.

Inga kommentarer: