onsdag, februari 14, 2007

På benen igen

Igor tog biopsin bra. Han hade gnällt lite när jag gick på morgonen, men sen hade han varit relativt lugn. När vi hämtade honom på eftermiddagen så var han fortfarande groggy och somnade så fort vi lyfte upp honom. Han var lite störd resten av dagen och sov bara när han fick ligga bredvid oss. Han har några stygn som han gärna vill bita i, men de är svåra att nå.

Några stygn på rakad hund

Första natten var han bra jobbig på dem, så då satte vi på honom den strut vi fått på SLU. Oooo vad han ogillade den. Han försökte krafsa av den, försökte slicka bort den och såg ömklig ut. Till slut accepterade han den och somnade.

Igår var han pigg som vanligt och stojade som vanligt. Det snöade nån decimeter på kvällen så kvällskissen gick som en dans. Det är ren fröjd att se honom härja runt i nysnö.

Vi blev lite övermodig igår efter jobbet. Vi lade oss för att vila innan middagen, och när vi gick upp antog vi att han skulle hålla sig (det var bara tre timmar sen vi kom hem). Han lade sig att sova mer, och fick sen lite mat. Sen travade han iväg till TVn, ställde sig mot min X-box, lyfte på benet och kissade på kontrollerna :( Uppenbarligen var han rejält nödig, för han såg bra skamsen ut efteråt. Vi skulle tagit ut honom direkt vi vaknat, men det är lätt att vara efterklok.

Inga kommentarer: