onsdag, december 19, 2007

Tillbaka till byn

Nu är Igor tillbaka i byn. Tror han tycker det är skönt. Det är spännande i Uppsala med mycket dofter och så, men här kan han ta det lugnare och jag tror han uppskattar det. Igår när Erik och han kom hem så hämtade han varenda leksak och skulle visa dem för oss. Tror han saknat rosa bollen, giraffen, råttan och benet :)

Igors ensamhetsträning har falerat och tagit ett par steg bakåt. Sista gångera vi lämnat honom har han suttit och tjutit hela tiden. Vad hände? undrar man. Det gick ju så bra ett tag.

Vi ska väl inte ge upp än, men för varje gång som han går bakåt i utvecklingen igen känner jag att alternativet att skaffa en till hund kommer allt närmre FAST det egentligen inte är ett bra beslut. Helst vill vi ha en valp i så fall, men det är ju sååå tidskrävande (även om en valp av annan ras troligtvis behagar bli rumsren en gnutta snabbare och kanske kan tänka sig att flytta sina små valptassar några meter framåt redan vid 6 månaders ålder). En vuxen hund är ju också ok, men där är utbudet mycket mer begränsat om man vill ha en hund som matchar Igor OCH vår livssituation. Känner mig faktiskt bekymrad över situationen just nu.

Igor tar det hela med ro dock. Han är inte ett dugg medveten om de problem han ställer till med för att han inte behagar att vara själv en liten stund. Hundracka!

Inga kommentarer: