söndag, december 09, 2007

Hemma igen

Skrutt är hemma igen!

Vi hämtade honom i fredags och då ville han faktsikt följa med oss. Igor avgudar ju Rizzla i vanliga fall, men jag tror han var lite less på Rizzla för hon ska bestämma hela tiden. Han får inte sno saker, får inte läxa upp täcket, inte springa runt runt på gården, inte bita i buskarna osv. Då blir hon sur och springer omkull honom.

Verkar som sagt som att han inte gillat henne lika mycket den här gången för han har tydligen visat tänderna ett par gånger åt henne. Vilket gjort Rizzla mycket frövånad. Ena gången var när han hittat en bit älgkött på golvet och Rizzla ville titta. Han som inte ens äter älgkött!

Gått upp i vikt har han iallafall gjort. Han äter mycket där. Kan bero på att de blandar i lite godare saker än vi gör, men sen så hetsar de ju varandra att äta upp först också. Lite mer fett skadar dock inte på Igor, speciellt inte nu när det är kallt.

Sedan i fredags har han sovit och sovit. Vi har haft besök i helgen men det har han knappt noterat. Idag tyckte han dock att det var jättekul att springa på isen som bildats när modden frös till is i natt. Han åkte kana ner för en hel backe idag och verkade faktiskt tycka det var rätt kul.

Igor verkar också nöjd över att ha sina leksaker och tuggben igen. Giraffen fick sig en omgång när han kom hem.





Och så är han lite mer kräsen med maten här hemma. Smakar på alla kulor och spottar ut de som inte är goda (dvs har leverpastej eller annt gott på sig). Fast sen äter han upp alla ändå i slutändan!

Inga kommentarer: