tisdag, december 18, 2007

Med hund i storstan

Den största skillnaden mellan att ha Igor i Järvsö jämfört Uppsala är mängden personer som kommer och vill prata om Igor. Det är flera varje promenad här som kommer fram och vill prata om eller hälsa på Igor. En del vet att det är en lundehund medan andra bara tycker han är väldigt fin. Smicker över ens hund är ett bra sätt att starta ett samtal på :D
I Järvsö har det hänt några få gånger att folk har frågat om Igor, men över lag tror jag inte de är så imponerade av vår lilla spjuver till hund. Det är inte så man kan ha honom med sig i skogen och ställa björnar direkt... Möjligtvis skulle han kunna få en björn att skratta ihjäl sig med alla sina tokiga infall.

Idag har Igor legat och sovit precis hela dagen. Han är helt utmattad från gårdagens utflykt till ett par vänner och deras tik. Igor slappnade inte av en enda gång utan skulle utforska deras hus om och om igen. Man vet aldrig var det finns något gruskorn som man kan tugga på! Snart tar vi tåget norrut igen, så det blir till att rasta honom lite trött innan dess, annars blir det en bökig resa.

Inga kommentarer: