lördag, december 15, 2007

Stackars stackars Igor

Idag har vi tapetserat om i sovrummet och eftersom någon inte kunde låta bli att titta på allt vi tog i och stoppade nosen i klisterhinken så fick någon vara utanför rummet. Åh, han tyckte synd om sig själv i åtskilliga timmar innan han gick och la sig i vardagsrummet. Vad är det med lundehundar och stängda dörrar? Verkar som att de bara MÅSTE vara på andra sidan...

Det är fortfarande 14-17 minusgarder här så det blir inga långa promenader med Igor. Synd, för vädret är för övrigt strålande.

Idag fick Igor en ny dos "tantparfym" (en olja mot hans torrhet i huden). Lukter inte gott! men vi tyckte han behövde det för han har börjat mjälla något hemskt igen. kanske är det kylan som gör att huden mjällar för han har inga fläckar just nu.

2 kommentarer:

Emma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Emma sa...

Hm...är inte den bästa på datorer så jag gör ett nytt försök!

Hej Erik och Linda!

Länge trodde jag att Igor var en kraftig (bitig) hund. Nu har vår valp Raven fått poletten att trilla ner! Sitter och läser lite gamla inlägg och bildtexter, och det känns SÅ bra att veta att nån annan har tänkt exakt samma tankar. Promenadhastigheten, rumsrenheten och det eviga ätandet på allt gott ute, bland annat. Det är även ett bra sett att se hur underbar och duktig och snäll Raven är på vissa punkter. Och det är faktiskt ganska skönt det med. Så tack för eran blogg och lycka till med Igors vidare äventyr!

Emma och Raven 4,5 månader