torsdag, oktober 04, 2007

Sista dan i stan

Idag är det Igors sista dag i Uppsala, åtminstone såvitt vi vet nu. Han kommer säkert följa med mig nångång ner, men i huvudsak så är det bo i Järvsö som gäller framöver för den unge mannen.
Syns några tecken på separationsångest då? Nej, inte direkt (inte för att han ens vet vad som ska hända), men han blir nog glad över att slippa ifrån den tomma lägenheten. Han är som en osalig ande där inne.

Utomhus är han betydligt lättare att ha att göra med. Han har gått fint och raskt, varit ganska lydig när andra hundar är nära och vi har mysigt tillsammans. Ibland går han så fin fot helt spontant att man bara går och njuter.

Svårt att se om schampot har haft nån effekt. Jag tycker han ser ut som han gjorde för någon vecka sen, men med mitt minne så ska man inte dra för stora växlar. Ska bli intressant att se vad matte har att säga ikväll när vi möter henne. Igor kommer bli tokig av glädje, han har letat efter henne varje dag där hemma. Sen får han vara på hundkollo hos mormor över helgen medan husse och matte tar långhelg.

Inga kommentarer: