torsdag, oktober 25, 2007

Duktiga Igor

Igor är ganska så duktig när han är uppe på jobbet. Igår gick han självmant in och lade sig på mattes rum, trots att dörren var öppen och hon satt ute i fikarummet på möte. Hela eftermiddagen låg han också där inne och snarkade, och nu ligger han inne på mitt rum och sover så det står härliga till. Han kvittar all den här vilan mot att härja maximalt när han väl får springa fritt på våra promenader, men med tanke på att det blir några sådana stunder per dag i skogen så är han nog ganska nöjd. Med temperaturer som börjar krypa runt noll och inte så mycket vinterpäls framväxt så kryper han mer än gärna ihop i en varm filt och myser.

Igår lämnade vi honom i buren samtidigt som vi fixade mat. I över två minuter stod vi i trapphuset och lyssnade spänt, men Igor var tyst som en mus och låg ner när vi kom in. Vilka framsteg! Hoppas inga grannar såg oss bara, vi måste sett bisarra ut när vi stod fullt påklädda i trappen och bara lyssnade.

På lunchen idag tänkte vi traska upp mot slalombackarna för att se hur det ser ut där. Jag kan tänka mig att en viss liten lundehund kommer springa upp och ner för backarna som om det inte fanns någon morgondag.

Inga kommentarer: