tisdag, oktober 02, 2007

Elaka husse

Husse har inte många bonuspoäng nu inte. Det började igår efter jobbet. När vi kom i närheten av hemmet så började det regna, så Igor fick inte riktigt stanna och sega som han brukar. Till råga på allt så gick vi inte in heller, utan husse gick bort till bilen och stuvade in en lätt missnöjd hund där. Sen åkte jag och handlade medan Igor fick sitta i bilen -> inte helt nöjd.
När vi väl kommit hem beslöt jag mig för att ta tjuren vid hornen och ge Igor hans dusch. Oj vad sur han var. Tio minuter kan kännas som en kort tidsperiod, men när man ska ha en blöt och schamponerad lundehund inspärrad i duschen så är det närapå oändligt långt. Efteråt sprang vi ut och härjade på framsidan, vilket för Igor innehöll mycket rullande i gräset. Att säga att han blev renare efter duschen är grov osanning. Sen gick vi in och försökte torka Igor igen, vilket är fruktlöst. Man kommer inte åt vätan i hans päls.
När han väl lugnat ner sig efter nån timme så sov han sen hela kvällen. Skönt för husse som kunde ta det lite lugnt. Tyvärr så sprang han upp flera gånger under natten, vilket är bökigt nu för det ekar överallt hemma.

Som om det inte räckte med detta så lämnades Igor "själv" på kontoret en timme i förmiddags. Arbetskamraterna fick ta hand om Igor medan jag gjorde ett besök hos mäklaren, och även om han gillar dem så är det bara husse som räknas på riktigt. Både värmande och oroande...

Inga kommentarer: