fredag, oktober 19, 2007

Igor åker på kollo igen

Nu funkar det riktigt bra med Igor på jobbet. Han verkar ha fattat att man mest ska sova på den här arbetsplatsen också.
Dessutom trivs han ju bra med att få gå skogspromenader varje lunch. Idag konstaterade vi återigen att han faktikst blivit mer intresserad av jakt. Inte så att han jagar allt, men han visar tydligt intresse för fåglar och springer ganska långt in i skogen för att följa efter dem. Dessutom markerar han för fågel nu för tiden.

Här nedan en bild från vår matsäckslunch vid tjärnen igår.









Han tycker också att det är spännande att titta på vargarna, och vill gärna stå och kika på dem varje lunch. Eftersom vi dock har annat att göra brukar vi mota in honom efter en kort stund. Igår fick han dock sitta på husses skrivbord och titta ut i varghägnet.




Imorgon åker Igor på kollo igen. Eller ja, först kommer vi vara alla 3 i Gävle över helgen men sen får skrutt stanna i Gävle 2 dagar eftersom vi ska flänga fram och tillbaka mellan Järvsö-Uppsala- Stockholm måndag och tisdag.

På söndag ska vi passa på att gå på lundeträffen. Det ska bli kul. Undrar vad Igor säger när han får träffa så många andra lundisar på en och samma gång?

Inga kommentarer: