torsdag, april 05, 2007

Uppdatering

Eftersom det var ett litet tag sedan någon av oss skrev något så tänkte jag uppdatera lite. Vad har egentligen hänt sedan senast...
Jo, Igors klo har läkt fint och han springer och går nu helt obehindrat. Skönt. Igor verkar mycket nöjd! Det positiva med att det blev som det blev med klon är att vi var så illa tvugna att hantera hans tassar mycket varje dag och att han därför nu accepterar bättre igan att vi tar på dem, klipper dem osv. Bra!

Helgen spenderade vi i mina föräldrars hus utan att de och unden var där. Igor hade alltså hela tomten för sig själv. Mysigt tyckte han. Vädret blev inte lika fint som vi trott men det var skönt ändå att bara kunna öppna dörren och släppa ut honom när han verkade nödig.

På vågen hem i söndags hälsade vi på Igors mamma. Nu är Igor ganska mycket större än henne, vilket han definitivt inte var då vi sågs sist :) Molly började med att trycka ner Igor rejält men sen var det lugnt. Kul att träffa Molly igen. Hon är en fin hund.

I måndags fyllde Igor 1 år. Tyvärr så firades det kanske inte riktigt som Igor ville utan vi hade återbesök på SLU för både klon och pälsen. Resten av dagen spenderades med att ensamhetsträna honom. Med rätt lyckat resultat hittills faktiskt. Och med det menar vi att han tar det rätt lugnt när vi går och att han inte skäller trots att vi är borta flera minuter. På den tiden hinner vi ju till soprummet utan honom :) Fast han står fortfarande klistrad vid dörren när vi kommer in.

Nu har vi iallafall fått den nya medicinen som ska göra så att Igor får pälsen tillbaka. Denna medicin är i kapselform och betydligt större än cortisonet vilket innebär att de måste stoppas ner i halsen på Igor för att undvika att han tuggar på dem :( Går dock mycket bättre än vi trodde det skulle göra.

Nu ska vi åka och fira påsk hos Eriks föräldrar och Igor ska få träffa resten av släkten för första gången. Hoppas han charmar dem som han charmat resten av omvärlden.
Kul med miljöombyte ocg nya promenadvägar. Hoppas han inte bajsar på vita mattan igen bara.

Inga kommentarer: