torsdag, april 19, 2007

Risig i kistan

Igår snattade Igor upp något under kvällskissen och innan vi hann se vad det var så hade han svalt det. Sen stod han och såg lite konstig ut, ungefär som att det inte blev så gott som han trott. Vi kunde inte göra nåt åt det så det var bara att gå vidare. Mitt i natten skulle han prompt ut, så matte tog ut honom och han både bajsade och kissade. End of story trodde vi, men vid fem studsade han upp igen och ville definitivt ut. Jag hade mycket svårt att tro att det var något som behövde ut, men jag tog ändå ut honom. Han sprang direkt ut på gräsmattan och började göra ifrån sig, och ju mer han höll på desto lösare blev det. Han krystade bra mycket, men inget kom på slutet.

På väg till jobbet var det nästan rinnande gegga som kom ur honom och han verkade vilja åka lite "skithasa", stackars Igor tyckte nog det var obehagligt i rumpen. Nu när vi var ute på en kort lunchprommis (det regnar och blåser kallt, både hund och husse avskyr vädret) så upprepades samma beteende.

Hoppas det är något temporärt. Svårt att veta om det är grejen han fick i sig som gör att han blir obra i magen eller om det kanske är Atopican som ställer till det. Får se om han vill äta något till lunch, än så länge har han inte visat någon aptit.

Inga kommentarer: