måndag, april 23, 2007

Aktiv helg

Oj oj vilken helg!
Lördagen inleddes med att Igor fick vara hos en vän till oss då vi behövde åka runt och göra massa ärenden, men när vi kom tillbaka så fick han springa runt lite i Hågadalen. Kul kul såklart, men det roliga var inte slut där. På kvällen fick vi besök av ett par samt deras flatcoated retriever-tik. Igor blev såklart själaglad, perfekt när damerna kommer till honom. Efter middagen så satte vi in honom i hans bur i vardagsrummet, vi antog att han borde vara trött och faktiskt borde somna i buren, och det gjorde han efter en stund. Seger! Han sov gott där inne, så det kommer vi fortsätta träna på.

På söndagen tog vi en lång promenad i Hågadalen igen, och förutom ett möte med en stor rottweiler (som Igor skulle beskydda oss mot) så gick allt bra. Igor var lös på stigen och vi hade precis pratat om att vi kanske skulle koppla upp honom, man vet ju aldrig vad som kommer bakom nästa krök... och givetvis fick vi möte då. Men men, man måste träna på möten på något sätt och det var ett bra husse/matte-par som hade rottisen.

Igor var heeeelt utslagen när vi kom hem och sov nästan hela eftermiddagen och kvällen. Husses sockerkaka var intressant, men allt annat kunde man strunta i.

Inga kommentarer: