söndag, april 15, 2007

Hussefritt

Husse är på landslagsläger så Igor och jag är själva hemma.

Idag har Igor och jag testat att jogga igen. Gav oss in på 6:an eftersom 2,5 gick så bra. Det gick dock så där och Igor övertalade mig om att det nog var lite för varmt för att flänga runt i ett motionsspår trots att kl bara var 9.00. Han var föga intresserad av att springa, dvs tills vi fick upp spår på en hund, då bar det iväg i galopp ca 2 km. Efter att vi hunnit ikapp hunden och också busat med den så blev det lite blandat gång ocg jogg. Kanske ska försöka imorgon igen fast då tar vi 3,5:an.
Efter dusch och återhämtning gick vi ut och solade. Igor älsakr att sitta och glutta på innergården. Där väljer han noggrant ut vilka människor och hundar som får röra sig på "hans" mark. En del får göra vad de vill medan andra blir vilt utskällda.

Chippen och Igor träffades idag igen och de han med att bråka 2 ggr på ca 10 minuter. Chippen är den enda hund som Igor sagt ifrån åt på allvar. Men så är de ju i samma ålder och lite samma mentalitet också.

Efter ett par timmar gav vi upp och gick in och sov lite för att ladda upp batterierna tills mina kollegor och en av dessas hund kom över på middag. Denna hund har Igor endast träffat som snabbast ett par gånger så vi visste inte riktigt hur det skulle gå. Det gick dock bra och Igor var lugnet själv här hemma fast hunden var här. Hade det varit en tik hade han varit hispig, dryg och efterhängsen. Nu sov de eller låg och stirrade på varandra mest hela tiden. Förutom när Malte försökte busa med Igor då och Igor såg ut som om han trodde att han skulle bli uppäten. Men så är ju förstås Malte en kamphund av märket staff också :)

Nå, lite trött blev han nog Igor för han sover så gott nu. Imorgon ska vi ge oss ut på nya äventyr...

Inga kommentarer: