onsdag, juni 13, 2007

Var är min hund?

Det är så man börjar undra vem som har bytt ut min Igor mot den hund jag har här under skrivbordet. Den här hunden har gått nästan exemplariskt till och från jobbet de senaste dagarna, har varit lugn och stilla under dagtid, snäll mot besökare och sover hela nätterna. Definitivt inte som Igor brukar vara alltså. Han har visserligen nosat lite på vägen fram och tillbaka, men låter man honom nosa lite så kommer han sen snällt efter en och går ofta spontant fot bredvid mig. Kan det sammanfalla med att det har varit betydligt svalare de senaste dagarna?

Ett litet tecken på att det är Igor trots allt är att vi lämnade bort honom igår då vi skulle fixa med bröllopsprogrammet. Hundvakten tog med honom på en promenad till Gränby ishall, och allt gick jättebra. Dit. Sen tog all energi mystiskt nog slut precis när de skulle vända hemåt igen. Istället för den beräknade tiden på 40 minuter tog promenaden en och en halv timme :P

Vår veterinär skickade upp lite Dermonåntingnånting till oss, ett spot-on medel som skulle förbättra pälsens kvalitet, minska mjällandet och minska torrheten. Det är bäst att det funkar magiskt bra, för det luktade oerhört starkt. Igor gick runt och luktade gammal tant igår... Det är inte parfymerat utan består av örter och sånt, men luktar likafullt starkt. Vet inte om vi kommer stå ut med att ge en ny dos varje vecka.

Inga kommentarer: