måndag, juni 04, 2007

Djungeln i Engelska Parken

I morse var vi uppe på SLU för ett återbesök hos veterinären. Hon gav tummen upp för behandlingen av Igors päls och tyckte vi kunde fortsätta med den låga dos som vi ger för närvarande. Han hade inga biverkningar som hon kunde upptäcka, men hon rekommenderade oss att badda på propylenblablabla på pälsen för att göra den lite mjukare. Detta skulle även underlätta hans tendens att få mjäll på de torra partierna.

Under lunchpromenaden var vi uppe i Engelska Parken och där var det rena rama djungeln. De kan inte ha klippt på ett tag, så Igor blev själaglad över att få skutta runt lite i frihet. Han är bra på att härja, den lille rackaren.





Efter det här klippet så hitta Igor nånting spännande i det höga gräset. Han dök ner kvickt som attan och kom glädjestrålande upp med en död duva i gapet. Han satsade på att hinna iväg med den, men till min förvåning släppte han den och stannade när jag röt till. Efter att ha kopplat upp honom så ville han gärna fram och sätta gaddarna i den igen...


Hemresan från där var inte alls lika rolig tyckte Igor. Vi skulle definitivt ha stannat i det höga gräset och jagat fåglar tyckte han. Väl här på kontoret drack han rejält och slocknade sen direkt.

Inga kommentarer: