måndag, november 27, 2006

Igor och damerna

Oj vilken hundhelg.

På lördagen så besökte vi Siw Kvarnström och hennes två tikar. Snart åttaåriga Mollan var inte så värst imponerad av Igor utan höll honom kort, men treåriga Tekla lekte gärna med busgor. Det mesta gick bra, förutom att Igor blev stel av skräck när Tekla välte sig ner i den hundkorg Igor satt i för att mysa. Hon ville goa lite, men Igor satt rak som en pinne, och flyttade sig sedan bort till ena hörnet och tittade panikslaget mot oss. På kvällen var han helt utslagen av alla intryck.

Igår kom svärföräldrarna på besök med sin finnspets-tik Rizzla. Igor har ju träffat henne förut, men nu var han helt vild i henne. Han gnällde oerhört mycket så fort han tvingades vara mer än två decimeter från henne, och kunde inte slappna av alls. Det skulle bara luktas och puffas under magen. Han var vaken från åtta till fem, så när kvällen kom var han som utslagen igen.

Idag har han varit helt omöjlig på promenaderna. Han ska enbart spåra tikar, och struntar helt i sina egna behov. Jag är lite orolig, det är snart 11 timmar sen han pruttade senast. Det är inte lätt att ha en lundis alla gånger.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan det vara könsmormonerna?