måndag, juli 20, 2009

Nöjd

Det är en ofantligt skön känsla när man har aktiverat båda hundarna såpass att de är helt slut i skallen och bara lägger sig ner för att sova. Igår tog jag först en sväng med Naim och cykeln, och det gick finemang. Han travar finfint bredvid när han är kopplad och springer glatt när han är lös. Skulle vilja ha upp hans travhastighet något dock, men det är väl en träningssak. Enda plumpen i protokollet var att det började ösregna efter en stund, men då vilade vi oss lite under ett träd.
På kvällen la jag ett appellspår till Igor. Det var massor med regn i luften och högt gräs, så han fick kämpa litegrann den här gången. Han kom tillbaks till spåret själv vid varje tappt dock, förutom vid sista pinnen. Där var han heeeelt ute och cyklade, men då tog husse över rodret litegrann. Mums med köttbullar.
Båda hundarna var helt utslagna efter sina aktiveringar. Man mår gott inombords när de är så nöjda mentalt/fysiskt att de bara vill lägga sig ner och sova en stund istället för att skälla o ha sig.

Inga kommentarer: