onsdag, december 03, 2008

Snö

Det har snöat oavbrutet i två dagar nu. Snöskottande husse och matte är lagom roade av snöandet men hundarna kan njuta lite mer av snön. Naim skuttar runt som en vettvilling. Man skulle kunna tro att ökenhund + snö inte gick ihop, men då tar man fel. Han älskar att rusa runt i snön. Det enda han verkar ogilla är när vi får pilla loss snökulorna under tassarna och mellan tårna.
För Igor är det lite mer en blandad välsignelse. Är han ensam och bara ute en liten stund så härjar han på, men eftersom snön är djupare än hans frigång så blir det jobbigt ganska snabbt för honom Om Naim dessutom är ute och leker så lämnar han helst inte ens farstun. Han har inte en chans att hinna undan den svarta blixten när Naim kommer sättande igenom snön så han tar det säkra före det osäkra. Man får handgripligen lyfta ut honom på tomten på morgonen för att han inte ska kissa på dörren...

1 kommentar:

Anonym sa...

Snö i tassarna är otäckt! Ghanim håller med! Jag klipper pälsen i tassarna kort för att minimera snöklumparna iaf. Det funkar ganska bra. Annars är snö superkul att springa fort fort i!