fredag, december 05, 2008

Inte mycket nytt på hundfronten

Med en ny familjemedlem som tar tid, djup snö, minus 17 grader och kolsvart ute vi kl 15 samt att det inte finns några gatlycktor i Yg så blir det inte så värst mycket spännande saker med hundarna just nu. De får ju sina vanliga promenader och inne försöker vi hitta på så mycket roligt vi bara kan med dem men det är inte alltid fantasin räcker till. Tuggben och godis i paket tröttnar ju till och med hundarna på efter ett tag (även om jag börjar bli en hejjare på att göra riktigt kluriga paket nu).

Här om dagen tog vi med hela familjen till Ljusdal och gick. Igor älskar sdant medan Naim är lite mindre nöjd med sådana tilltag. Igår var vi också ut och sprang i djupsnön. Kul!

Ibland på kvällarna tar jag ner leklådan åt dem och det är iallafall uppskattat. Det är en låda full med leksaker och både Naim och Igor älskar att rota runt i den och titta vad som finns. Naim kan faktist leka med den riktigt länge. När han tröttnar på en sak går han och hämtar nästa och tar med den till soffan och dödar den och så vidare.

Längtar till sommaren (illa när vintern precis börjat) och till att Elsa är stor nog att följa med i bärsele ut i skogen på långpromenader. Det blir grejer det!

Inga kommentarer: